freerunner-smallFreeRunner

Prezentációs tréning stressz-szint méréssel - Interaktív gyakorlás a magabiztos kommunikáció elsajátítása érdekében

Világszerte sikeres, hazai fejlesztésű program, mely kiemelt hangsúlyt fektet a prezentációt kísérő lámpaláz kezelésére. Az interaktív szituációs gyakorlat során stressz-szint mérőt alkalmazunk, a résztvevő így azonnali visszacsatolást kap érzelmi ingadozásairól, testi reakcióiról. Ily módon a prezentációt kísérő túlzott stressz tudatosul, “megfoghatóvá” és ezáltal kezelhetővé válik.  A  gátlások leküzdésével hatékonyabbá, meggyőzőbbé válik a résztvevő kommunikációja.

icon-how-it-works

Hogy működik?

A szituációs gyakorlat során videófelvételek készülnek az előadóról, a közönségről és a közöttük zajló interakciókról.  Ezt követően elemezzük a szimulációról készült videofelvétel, melyen a prezentáló megnyilvánulásait és stressz-szint változásait, illetve a csoport reakcióit egyidejűleg követhetjük nyomon vizuálisan. Így pontosan kiderül, hogy milyen szituációban érzi magát az előadó kellemetlenül, milyen témakörök hozzák zavarba. Ezt követően az egyéni „gyenge pontokra” fókuszálva tudjuk folytatni a képzést, ezáltal válik igazán hatékonnyá a program.

modul-utankovetes
modules-shadow

Általános üzleti prezentáció

icon-modules

Modulok

A programhoz elérhető szituációs modulok

Emellett a tréner, a coach önmaga is könnyen készíthet csoportra, egyénre szabott modulokat!

modul-versenyprezentacio
modules-shadow

Csapatépítés

modules-01
modules-shadow

Ügyfélkezelés

modul-CEO
modules-shadow

Konfliktushelyzetek az értékesítésben

modul-kozszereplo
modules-shadow

Storytelling

A program célkitűzései

A résztvevők az interaktív szimulációnak és a stressz-szint mérő eszköznek köszönhetően megtanulják tudatosítani a kellemetlenséget okozó helyzeteket és az azokra adott reakcióikat, ezáltal hatékonyan szabadulhatnak meg a szóbeli megnyilvánulást kísérő túlzott feszültségtől.

freerunner-a-program-celja
icon-follow-up

Utánkövetés

A rendszer saját honlapján a regisztrált felhasználók folyamatosan speciális, egyedi tartalmakat, oktató videókat érhetnek el. Így a megszerzett tudás (a program) hosszabb távon is felfrissíthető, gazdagítható.