VideoMentor

Lépjen be Ön is a költség- és időkímélő tréningek világába – az üzleti környezet kihívásaira reagálva a VideoMentor már Magyarországon is elérhető.

Az online, videó-alapú tréning platform lehetővé teszi, hogy a vezetői, a kommunikációs, vagy az értékesítési készségeket bárhol, bármikor, stresszmentesen fejleszthessük egy jól felkészült mentor folyamatos segítségével. Az egyszerűen kezelhető program laptopon, tableten, vagy akár okostelefonon keresztül is elérhető, egyéni és csoportos fejlesztésre egyaránt alkalmazható. A csoporttagok nyomon követhetik önmaguk és társaik fejlődését. A mentor tanácsokkal, teljesítményértékeléssel segít, motivál. A VideoMentor elmélyült tudást biztosít, mivel a szokványos egyszeri tréningrészvétel helyett folyamatos gyakorlására ad lehetőséget.

Megmenthetett volna Chesley Sully Sullenberger 155 életet gyakorlás nélkül? Lehet, hogy Ön nem egy légitársaság pilótája, de ugyanaz a szabály érvényes Önre és a csapatára is:

Senki sem válhat kiválóvá gyakorlás nélkül!

A folyamat lényege

A mentor (külső, vagy cégen belüli szakember) videóra mondja a feladatot, amit személyre szólóan elküld a fejlesztési programban résztvevő(k)nek. A címzett erről e-mailt kap, s a neki megfelelő időpontban, a neki megfelelő helyszínen, a neki megfelelő eszköz (laptop, tablet, okostelefon stb.)webkamerájába elmondja a válaszát. A platform videórendszere ezt rögzíti. A résztvevő visszajátssza a felvételt. Ha nem elégedett az anyaggal, akkor ismétel. Amikor tetszik a felvétel, akkor elküldi a mentornak. Ő videón visszajelzést, értékelést, újabb feladatot ad.Majd a kommunikációs lánc így folytatódik.

videomentor-a-folyamat-lenyege-02
videomentor-a-folyamat-lenyege-01

A VideoMentor rendkívül gyors nemzetközi térhódításának indokai

Autentikus kutatások szerint nagyon lehangoló, hogy a hagyományos tréninganyagok 70-80 %-a a program vége után igen gyorsan feledésbe merül. Szükség van olyan megoldásra, amely egyszerűen segíti a tudás megszerzését, folyamatos felfrissítését, gazdagítását.

A munkából való hiányzás rendkívül drága a vállalatok, szervezetek számára.

Egyre többen tartják elfogadhatatlannak, hogy a tréningekre fordított költségek 30-40%-át az utazási- és a szállásköltségek teszik ki.

Világszerte előtérbe kerül a rendkívül hatékony microlearning, amikor a résztvevők pl. heti rendszerességgel kapnak rövid, gyorsan feldolgozható tananyagot

A képzések résztvevői 75%-kal nagyobb valószínűséggel néznek meg egy videót, mint hogy dokumentumokat, e-maileket vagy webes cikkeket olvasnának.

Becslések szerint a jövőben a cégek, szervezetek 98%-a videót használ majd a digitális oktatási stratégiája meghatározó részeként.

A belső, vagy a külső tréner könnyedén áttekintheti, hogy kik, miként teljesítik a feladataikat.

Egyszerűen használható, költséghatékony, mérhető.

A leggyakoribb alkalmazási területek

  • Kommunikációs, prezentációs készségek fejlesztése
  • Vezetőképzés
  • Értékesítők betanítása, továbbképzése
  • Ügyfélkapcsolati munkatársak betanítása, továbbképzése
  • Tárgyalástechnika
  • Konfliktuskezelés
  • Médiatréning
  • Storytelling
  • Personal branding

A VideoMentor platform használata

icon-01

Értéktrend csak a platformot biztosítja

icon-03

Értéktrend megtartja a teljes tréningprogramot

Díjak

A csupán két éve létező innovatív megoldás már jó néhány rangos szakmai elismeréssel büszkélkedhet.
Például:

dij-workforce-optimas-award-2014
modules-shadow

Workforce Magazin Optimas díja

dij-brandon-hall-group-2015-gold
modules-shadow

Brandon Hall Group arany minősítése „A legjobb vállalati továbbképzési szoftverfejlesztés”

dij-brandon-hall-group-2015-silver
modules-shadow

Brandon Hall Group ezüst minősítése „A legjobb fejlesztés a coaching területén”

dij-initiative-mittelstand-2106
modules-shadow

A Best of 2016 Initiative Mittelstand versenyen az e-learning kategória 2. helye

Magyarországon a VideoMentor (Rehearsal Video Role-Play ) platform kizárólagos képviselője és forgalmazója az Értéktrend Consulting

VideoMentor demo hozzáférés igénylése

Név*:

Email cím*:

Telefonszám*:

Hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez. (Adatkezelési tájékoztató)