ppl-smallProfessional Presentation Live

Személyre szabott prezentációs szimuláció a virtuális valóságban.

3 földrészen használják a stresszt legyőző  prezentáció elsajátításához. A személyre szabott fejlesztési, tréning-, coaching programok elengedhetetlen része. A résztvevő folyamatos stressz-szint mérés mellett, a virtuális térben válthatja gyakorlattá elméleti ismereteit.

Hogy működik?

A hazai fejlesztésű, nemzetközi szinten is sikerrel bemutatkozott, egyedi szimulációs rendszer a stressz-szint folyamatos mérése mellett nyújt lehetőséget a gyakorlatszerzésre. A résztvevő a virtuális valóság világában – egy biofeedback eszközzel felszerelve – küzd meg a mindennapokból jól ismert, kommunikációs konfliktushelyzetekkel. Tapasztalatszerzés üzleti kockázat nélkül, hatékony tréning- és coaching folyamat részeként.

Modulok

A szimulációban részt vevők különböző szakterületeken, üzleti szituációkban végezhetnek szimulációs gyakorlatot.

Általános
modul

Mindenkinek, aki bármilyen témában tart prezentációt. A zavaró szituációkat, a prezentációt befolyásoló hangulati tényezőket, a kellemetlen kérdéseket úgy állítottuk össze, hogy azok a prezentáció témájától függetlenül alkalmasak legyenek a tényleges prezentációs tudás felmérésére, s egyben a prezentációs felkészültség látványos, gyors fejlesztésére.

Értékesítés
modul

Az értékesítés során leggyakrabban felmerülő kérdések, kifogások kezelése, a provokált konfliktusok elkerülése, átfordítása. A szimulációban részt vevő előadja prezentációját, értékesítési ajánlatot tesz termékére/szolgáltatására a potenciális vevő öt főből álló döntéshozatali hallgatóságának. A vevők kérdésekkel, kifogásokkal bontják tovább előadását.

Vezetői
beszámoló

A vállalat elsőszámú reprezentánsa mind többet prezentál ügyféltalálkozókon, konferenciákon. Ráadásul az egész cégére és önmaga karrierjére óriási hatással van a tulajdonosoknak, saját főnökeinek tartott beszámolója. A planning session-re, forecast meetingre, financial overview-ra való felkészülést nagyban segíti, ha a CEO gyakorolja az ilyenkor szokásos, kemény kérdések megválaszolását.

Versenyprezentációs modul

Mind több vállalat választja ki partnerét versenyprezentáció révén. A döntés igen gyakran azon múlik, hogy ki hogyan mutatja be anyagát, miként képes sikeresen szerepelni a kérdések zuhatagában.

Közszereplő prezentációja

Minisztériumok, főhatóságok, polgármesteri hivatalok, különböző szakmai és társadalmi szervezetek vezetői gyakran kerülnek olyan helyzetbe, hogy kényes ügyekben kell képviselniük álláspontjukat. Ehhez nyújt segítséget a kifejezetten e célcsoportra kifejlesztett prezentációs tréning.

Válsághelyzet
modul

A válsághelyzetbe került szervezet kommunikációja az adott pillanatban nem ad lehetőséget felkészülésre, a lehetőségek alapos átgondolására. Ezért kell mindezt „békeidőben” alaposan elvégezni.

PPL a HR szakértők szolgálatában

A PPL nem csupán a meglévő munkatársak prezentációs tudásának fejlesztésére alkalmas egyedülálló módon. A valós élethelyzeteket szimuláló módszert már a világ több országában alkalmazzák a potenciális új munkatársak kiválasztásánál is. Nyilvánvalóan óriási segítséget jelent számos munkakör esetében, ha a HR szakember, valamint a döntésben még részt vevők életszerű helyzetekben ismerhetik meg a jelölt prezentációs készségét, konfliktuskezelési tapasztalatait, tárgyalástechnikai jártasságát stb. A PPL mindezt gyorsan és teljesen objektív módon biztosítja.

Utánkövetés

A szimuláció során felmerült helyzetek kezelését videótartalmakkal, szakértői elemzéssel színesített háttéranyag segíti. A programot követően a résztvevőkkel hosszú távon is kapcsolatban maradunk. Az igény szerinti személyes tanácsadás mellett, az elsajátított ismeretek, készségek elmélyítését, gyakorlását szolgáló – gyorsan feldolgozható – dokumentumokat, videókat teszünk elérhetővé.

Rólunk mondták

  • Az ügyfeleink, például a Nestlé, az Avon, a Johnson & Johnson, a Roche, a Nissan, a Volkswagen megkövetelik a magas szintű prezentációs tudást. Információinkat, ötleteinket nagyon meggyőzően, hatékonyan és tömören kell bemutatnunk. Ennek elérése érdekében vett részt csapatunk a „Professzionális Prezentáció Élőben” programon. A felkészítés eredményeit nagyon is élvezzük…

    Kollár Csabaügyvezető igazgató, Pop Group Reklámügynökség
  • Azt szoktam mondani a beosztottaimnak, hogy miként levegő nélkül nincs élet, ugyanúgy nincs üzleti siker erős kommunikációs készségek nélkül sem. A prezentációs jártasság csak sok gyakorlással fejleszthető. Örömmel tapasztaltam, hogy a PPL program mindezt lehetővé teszi. A PPL programot nagyon javaslom - jobban mondva, kötelezőnek érzem - minden közép- és felsővezetőm, értékesítőm számára.

    Tihanyi AttilaCaterpillar Magyarország, logisztikai igazgató
  • Az Amerikai Kereskedelmi Kamara Magyarországi Irodája egy jelentős szervezet 500 taggal, akik közel 20 milliárd US dollárost fektettek be Magyarországon. A Kamarához fűződő korábbi munkám során rendszeresen tartottam prezentációkat, illetve nagy nyilvánosság előtti beszédeket. Sajnos ezen készség fejlesztése nem része az iskolai tanterveknek. Mindez akkor válik igazán nyilvánvalóvá, ha nagyobb tömeg elé vagy egy nagyon fontos bizottság kell állnunk, és elő kell adnunk ötleteinket, valamint meg kell győznünk a hallgatóságot nézőpontunkról. Éppen ezért voltam nagyon boldog, amikor megismerkedtem a PPL programmal, amely megtanította, hogyan kezeljem a prezentáció során fellépő váratlan helyzeteket, kellemetlen szituációkat . Örülök, hogy elvégeztem ezt a kurzust, amit erősen ajánlok mindenkinek.

    Fáth Péteraz Amerikai Kereskedelmi Kamara Magyarországi Irodája volt ügyvezető igazgatója

Felkeltettük érdeklődését?

Ne habozzon megkeresni minket az alábbi email címen, vagy igényeljen további információkat a lenti gombra kattintva!