Stresszmentes kommunikáció

A kommunikációs problémáink egyik fő kiváltó oka a túlzott stressz, ami megakadályozza, hogy csúcsteljesítményt nyújtsunk a különböző üzleti szituációkban. Ezért állítottuk számos programunk fókuszába a biofeedback eszközön alapuló, kommunikációs stresszt csökkentő módszerünket.

Költség- és időhatékony fejlesztés, eredményes utánkövetés

Furcsa kettősségben élünk. Egyrészt a rohanó világunk megköveteli, hogy egyre több tudást, ismeretet sajátítsunk el. Másrészt nem tehetjük meg, hogy mind több időt töltünk a munkahelyünktől távol. A jó hír az, hogy a legújabb oktatási technológiák képesek ezen ellentét megszüntetésére, a tréningen való személyes jelenlét idejének csökkentésére.

A mobilkommunikációs eszközökre kifejlesztett felkészítő videók, online beszélgetések segítségével a résztvevők már egy jelentős tudásanyaggal érkeznek a tréningre. Azt követően pedig – ugyancsak a mobil bevonásával –bizonyos időközönként változatos e-learning anyagokkal, videókkal látjuk el a résztevőket, így biztosítjuk a megszerzett tudás elmélyülését, hosszú távú beépülését, folyamatos gazdagítását.

Gyakran használjuk az igen kedvelt Skype coaching megoldást is.

Élményalapú tanulás

A jelenkor kihívásainak megfelelően programjaink az élmény-alapú tanulásra épülnek és erősen gyakorlatorientáltak. Az egyedi fejlesztésű szimulációs rendszereink és a tudásanyagba integrált audiovizuális ingerek célzott használata inspiráló környezetet biztosítanak résztvevőink számára. Élvezetes, szórakoztató, látványos módon segítjük elő a gyakorlatias tudás elsajátítását, a készségek hatékony fejlesztését.